zaterdag 19 november 2022

17 november

We hebben goed geslapen in ons hotelletje in Tysons Corner. Tegen 9u gaan we ontbijten en daarna onze koffers in orde leggen. We hebben om 12u40 en tussenvlucht naar New York en dus kunnen we niks meer gaan bezoeken.

We bestellen een Uber die ons naar de luchthaven brengt. Het is deze keer een Bulgaar die honderduit vertelt over zijn leven in de USA. Het is blijkbaar helemaal niet moeilijk om een 'green card' te pakken te krijgen en daar te leven. Als we hem erover horen vertellen, is het veel moeilijker om in Europa binnen te geraken. Bulgarije is natuurlijk ook wel een Europees land en geen land waar veel problemen zijn of een oorlog woedt.

In de luchthaven moeten we ons weer online inchecken en de boarding passes afprinten, maar als dat achter de rug is, zijn we dadelijk in de transit zone. Onze vlucht vertrekt iets later dan gepland en is deze keer niet vlekkeloos. Er staat heel veel wind, en dat voelen we. Vooral in Newark is het een erg 'bumpy' landing, al kunnen we toch een aantal fotootjes nemen.


In de luchthaven van Newark moeten we 4u wachten en zijn de prijzen veel hoger dan in Washington. We beperken ons dan ook tot een aantal snoepjes en wat lekkere dingen van Starbucks. Ik kan mijn blog nog wat aanvullen en tegen 17u30 is het tijd om te boarden.

Iets na 6 vertrekken we voor een vlucht van 6u30 naar Amsterdam. Nog eventjes volhouden en we zijn terug thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten